Om oss

Netator arbetar med onlinemarknadsföring sedan 2013 och har sitt kontor på Gotland. Vi är en digital publicist nischad inom finanssegmentet och är länken mellan konsumenter och företagens produkter och tjänster. Vi hjälper företag att öka sin försäljning och varumärkeskännedom genom nya kundkontakter och annonsering på nätet.
Verksamheten bedrivs helt och hållet på internet med Sverige som marknad. Eftersom vi äger ett nätverk av webbplatser med egna varumärken kan vi påverka ett stort antal läsare och följare på internet. Genom kvalitativt och trovärdigt innehåll kan vi nå ut till konsumenterna på helt annat sätt än företagen själva, samtidigt som vi bygger företagens varumärken och ökar deras försäljning.

Partners och kunder

Via säljpartners som AdProfit, Adtraction Marketing och Adservice hjälper vi över 30 företagskunder att nå ut till sin målgrupp. Med det egna nätverket av webbplatser så kan vi följa trender på nätet och synas där konsumenterna finns. Genom att specialisera oss på de senaste analysverktygen, sökmotoroptimering och olika onlinekanaler kan vi driva relevant trafik och avslut för våra kunder.
Målet är att maximera intäkterna för våra kunder och partners samtidigt som vi skapar värde och attraktiva tjänster för konsumenterna. I nätverket jobbar vi med kampanjer, displayannonser och leadsgenerering. Läs mer om tjänster.


Kunder i urval

Tessin
Avanza Bank
Fisher Investments
PWC
Vator Securities
AvaTrade
IG Markets
Akelius
Folksam
Emirates
Visma
IQ Option
Aktieinvest
ViaSpar Finans
Svea Ekonomi
Lexus
Audi
Hemfosa fastigheter
CMC Markets
Vontobel
If försäkringar
4Finance
Fidelity
Telia


Netator i siffor

Startade bolaget
Webbplatser
Kunder
Leads per år
Svenska besökare per år
Sidvisningar per år

Netators roll i värdekedjan

Netator tjänar pengar på digitaliseringsvågen som finansbranschen måste förändras med.

Många finansföretag har brister när det kommer till försäljning online. Vilket inte är konstigt, ett företags kärnverksamhet är oftast inte att vara experter på digital marknadsföring.

Bara för att ett företag har en webbplats på nätet betyder det inte att du har en försäljning. Kunderna måste hitta till din sajt och sedan göra ett avslut för att intäkterna ska börja komma in. Det är här Netator kommer in i värdekedjan.

Vi vet vad våra användare vill ha genom personlig dialog och analysverktyg. Därför kan vi se till att de hittar det bästa för deras behov.

Vår styrka är en gedigen kunskap inom finansområdet i kombination med ett brett kunnande inom kommunikation och sökmotoroptimering.

Räkna ut avkastningen på varje investerad krona

Eftersom vi har specialiserat våra webbplatser och arbetsmetoder mot finansmarkanden så kan vi bryta igenom konkurrensen och förmedla kundernas tjänster och produkter. Vilket är mer kostnadseffektivt än om kunderna själva skulle lägga resurser på att försöka positionera sig på nätet. Eftersom företagskunderna i normalfallet endast betalar per avslut så kan de enkelt räkna ut avkastningen på varje investerad krona.

Samarbete är nyckeln på nätet

Vi letar alltid nya samarbeten med duktiga skribenter, webbutvecklare och ägare av webbsidor inom finans. Jobba med oss.