Om oss

Netator är ett affiliatebolag verksamt inom innehålls- och prestationsbaserad marknadsföring på nätet. Vi är sedan 2013 specialiserade på att generera kunder och trafik till våra partners inom finansbranschen.

Vi utvecklar och förvaltar ett nätverk av webbplatser där vi arbetar med leadsgenerering, displayannonsering och sponsrat innehåll.

Några av våra partners


Partner 1

Partner 8

Partner 7

Partner 6


Partner 5

Partner 3

Partner 9

Partner 2


Netator i siffor

Startade bolaget
Webbplatser
Partners
Leads per år
Svenska besökare per år
Sidvisningar per år

Netators roll i värdekedjan

Netator tjänar pengar på digitaliseringsvågen som finansbranschen måste förändras med.

Många finansföretag har brister när det kommer till försäljning online. Vilket inte är konstigt, ett företags kärnverksamhet är oftast inte att vara experter på digital marknadsföring.

Bara för att ett företag har en webbplats på nätet betyder det inte att du har en försäljning. Kunderna måste hitta till din sajt och sedan göra ett avslut för att intäkterna ska börja komma in. Det är här Netator kommer in i värdekedjan.

Vi vet vad våra användare vill ha genom dialog, statistik och analysverktyg. Därför kan vi se till att användarna hittar det bästa för deras behov och sedan slussa dem vidare till våra partners.

Vår styrka är en gedigen kunskap inom finansområdet i kombination med erfarenhet inom kommunikation och sökmotoroptimering.

Räkna ut avkastningen på varje investerad krona

Eftersom vi har nischat våra webbplatser och arbetsmetoder mot finansmarkanden så kan vi bryta igenom konkurrensen och få bästa möjliga synlighet. Att använda sig av Netator som partner är billigare och enklare än om företagen själva skulle lägga resurser på att försöka positionera sig på nätet för hela sitt utbud. Eftersom våra partners i normalfallet endast betalar per avslut så kan de enkelt räkna ut avkastningen på varje investerad krona.

Samarbete är nyckeln på nätet

Vi letar alltid nya samarbeten med duktiga skribenter, webbutvecklare och ägare av webbsidor inom finans. Jobba med oss.