Tjänster

Netator erbjuder de senaste lösningarna inom onlinemarknadsföring. Våra tjänster omfattar avancerad displayannonering, content marketing och influence marketing.


Affiliatemarknadsföring

Som publisher kan vi öka din synlighet och försäljning via webbplatser, bloggar, nyhetsbrev och sociala medier. Vi marknadsför och publicerar information om dina produkter eller tjänster, och genom affiliatelänkar slussar vi trafik till din sajt. Du väljer via våra partners om du vill betala per klick eller per avslut som din nya kund gör.

  • Du vet vilken marginal du får på försäljning
  • Räkna ut avkastning innan investering
  • Minimal risk

Leadsgenerering


Leadsgenerering

Genom content marketing kan vi förmedla leads till ditt nyhetsbrev eller nya registrerade användare till din webbtjänst. Vår målgrupp är nyfiken, inspirerad och motiverad att lära sig om nya produkter och tjänster som kan hjälpa dem att ta bättre beslut i sin privatekonomi.

  • Effektivt sätt för att hitta potentiella kunder
  • Vi fångar upp leads på landningssidor

Leadsgenerering


Displayannonsering

Nå ut till en köpstark målgrupp med bannerannonsering på desktop, surfplatta och mobil. Annonserna kan innehålla rörlig bild och interaktiv media. Stärk medvetenheten kring ditt varumärke.

  • Varumärkesbyggande för en nischad målgrupp
  • Pusha en specifik kampanj eller ett erbjudande

Display-annonser


Influence Marketing

En influerare är någon som människor litar på, lyssnar på och bryr sig om. I sociala nätverk och bloggar kan vi sprida ditt budskap till relevanta följare, samtidigt som vi påverkar och engagerar målgruppen. Vi har de rätta profilerna för ditt varumärke.

  • Överflöd av information gör att konsumenter filtrerar och lyssnar på de mest trovärdiga.
  • På internet handlar det om människor och deras relationer. Se till att du har rätt människor bakom ditt varumärke.

Influnce Marketing Finance


Sponsrat inlägg

Få exponering med en egen artikel i det redaktionella innehållet. Här har du chansen att berätta om ditt företag eller tjänst med text, bilder och länkar. Inläggen märks med ”reklam”, ”i samarbete med”, ”sponsrat inlägg” eller liknande. Inläggen är publicerade i 12 månader.

Sponsrade inlägg finans


Sponsrad menysida

Menyflik med länk till en hel sida med innehåll. Skapa din egen sida för att få mer synlighet för dina produkter eller tjänster. Optimera innehållet med text, bilder, video och länkar för att maximera din konvertering. Vi erbjuder halv- eller helårsupplägg för publicering.

Spondrad menysida finans